Nytt merke frå Aksel Lund Svindal

Av: T-riise Dato: 26. mars 2018

 

3 greater_than_a_ss18_taper_tee_aksel

Aksel Lund Svindal er mannen bak det nye merket Greater Than A, eller >A. Dette er ei merkevare som ikkje berre fokuserer på design, men også på bærekraft.

 >A slapp første herrekolleksjon i år, og dei leverer godt design med lav påverknad på miljøet. Dette er deira filosofi. Saman med sitt engasjerte team leverer Aksel Lund Svindal berekraftige klede av høg kvalitet.

Dette er ikkje eit «kjendismerke» i følge Svindal sjølv – dette er klede som skal selje seg sjølv. Kleda er produsert av naturlege materialer som kan resirkulerast eller brytast ned. Designet leverer tungt, så dette er klede både for den miljøbevisste og den designelskande.

Designerteamet er leia av Jessy Heuvelink, som har arbeida hjå J. Lindberg i fleire år, og støtta av Kjersti Kviseth som rådgjevar. Dei har jobba hardt for å forme >A.

Stilen er minimalistisk med grunnleggande fargar som svart, grå, og kvitt i tillegg til sesongfargar. Denne sesongen har dei med marineblå, gul, og olivengrønn. Kleda har eit moderne, minimalistisk uttrykk med enkel tekst eller print. Dei tilbyr både overdelar og buksar samt jakker lagar for norsk vêr.

Vårkolleksjonen er limited, så det gjeld å sikre seg medan ein kan! Sjekk ut kva Greater Than A har hjå oss!

greater_than_a_ss18_a_net

greater_than_a_ss18_rocker_jacket_aksel_2 2

greater_than_a_ss18_deep_line_poncho_2